A szomszéd lecserélte autóját és villanybojlerét is

Egyik nap kora délután épp kinn álltam, gondoztam a gyepet, mert a környékünkön presztízskérdés, hogy szép zöld, és minden fűszál azonos hosszúság legyen. Egy szép pázsit elmond mindent az ott lakókról, és ezen a környéken fontos, hogy jó benyomást tegyél szomszédjaidra. Pletykás unatkozó feleségek vannak, és hamar le tudja rombolni az ember a hírnevét a legapróbb kis bakival is, tehát, muszáj gondozni a pázsitot.

Miközben ezt a kedves kis műveletet végeztem, a jobbra mellettem lakó szomszéd, egy vadonatúj BMW-vel állt be a garázsa elé. Csak úgy bámultam, mert egy gyönyörű jármű volt, és sokkal nagyobb, mint az előző sport autója. Muszáj volt odamennem és megkérdeznem, miért vett egy nagyobb autót, mert az előző se volt túl öreg, elég jól is ment, nem volt vele baj. Büszkén, széles mellkassal válaszolta, hogy azért, mert nem soká megy az új Ariston villanybojlerért, amit még a hétvégén rendelt meg a villanybojlerbolt.hu weboldalról és persze, mert bővül a kis családja.

ariston villanybojlerElkezdte részletezni, hogyan talált rá erre a vízmelegítő készülékeket árusító boltra. Akciós bojlerek után kutatott a neten, amikor szembe jött vele ez a webshop. Ez előtt sok másikat átvizsgált, de ennél találta meg a legjobb kondíciókat és a legjobb árakat. A legjobb márkák fedezhetőek fel az oldalon, Aristontól a jól ismert legkedveltebb magyar márkáig, a Hajdúig. Számos fizetési mód lehetséges, ami igazán tetszett neki az a Paypal-os fizetés, mert külföldi ügyfelekkel dolgozik, ezért a paypalos számláján van elég pénz. Amúgy se fizetett még soha magyar online üzletben ilyen formán, ezért ez is újdonsággal érte el, amitől még érdekesebbnek találta. Ráadásul, világ életében bojler fűtötte fel neki a vizet, ezért nem tudta volna elképzelni, hogy másformán jut meleg vízhez. Bár nem a jól megszokott Hajdú nagy tartályait választotta, hanem egy Wifi-s Ariston modellt. Ez az oldalon található legmodernebb bojler, amit bármikor, bárhonnan lehet programozni, hogy mindig ideális hőfokú vízzel szolgáljon, amikor szükség van rá! Az űrtartalma 100 liter. A digitális SMART kijelzője kéken világít és jelzi, mennyi zuhanyra elegendő meleg víz van a tartályban vagy mennyi idő kell még, hogy elérje az ideális hőfokot a víz. Már 50 perc alatt a hideg vízből a megfelelő minőségűre melegíti a vizet. Visszatérve a Wifi-s megoldásra, azért célszerű, mert ha az ember elutazik, és nem használja a vízmelegítőt, az nem kezdi el újra és újra felfűteni magát feleslegesen, így elég sok energiát spórol meg és csökkenti az áramszámlát. Azonban, ha már hazafelé tart az ember online elindíthatja, hogy mire hazaér, már is tudjon venni egy kellemes zuhanyt. A designja pedig gyönyörű. Olasz kivitelezés ezüstszürke…

Hallgattam volna még tovább, mert nem hittem a fülemnek, hogy ilyen bojlerek is léteznek, de sajnos mennem kellett, ezért elköszöntem, de még egyszer gratuláltam az autóhoz és a bojlerhez is. Másnap ugyan úgy, mint tegnap a pázsitot abajgattam, amikor ugyan úgy megérkezett az új autójával a szomszéd, és hatalmas csomagtartójában a SMART villanybojler. Egy szerelőt is hozott magával, aki gondolom, üzembe helyezi azt a csodát. Körül belül egy órás művelet volt, mert utána csöngetett át a szomszéd, hogy mennyek és nézzem meg neki a friss zsákmányát. Nem volt sok kedvem, de nem akarok bunkónak tűnni így átmentem.

Tökéletesen passzolt mind kivitelezésében, mind színeiben a fürdőszobájához a csoda tartály. Miközben csodáltam a szerkezetet, hozzá tette még, hogy szerelőt is lehet fogadni a villanybojlerbolt.hu webshopban, hogy a rendelt terméket beüzemeljék, bár aki neki megcsinálta csak egy ismerőse volt, viszont szervizt, karbantartást vállal az oldal fix áron! Aztán tovább sorolta, hogy milyen további remek előnyei vannak az oldalnak…

Én már csak testben voltam ott, mert elvesztem a gondolataimban. Elgondolkodtam, hogy nekem is szükségem lenne, egy ilyen bojlerre! Gyorsan megköszöntem a prezentációt és hazaszaladtam, megnéztem az említett weboldalt. Kár, hogy egészen más rendszerünk van idehaza a vizesblokkra, pedig egy ilyen wifi-s Ariston villanybojler a mi fürdőnkbe is elférne. Na, sebaj. Ajánlom ismerőseimnek, akik vízmelegítősök… Plusz amúgy se lenne most pénz új autóra, hogy egy ekkora holmit, mint ez a bojler el tudjak szállítani, bár a DPD futárszolgálat szállítaná házhoz, szóval baj nem lehet!

Azóta vallom, hogy bojlert mindenkinek!